máj
6

Too bad you had overdosed

| Szerző: Aran-ka | 10:23 am

Valakinek a blogján olvastam valami hasonlót: Mint ahogy nem létezik abszolút nulla fok, vagy gyök mínusz 1, elméletben nem létezik olyan, hogy egy sör.
Nem tudom már, hogy jutottam el ettől a gondolattól odáig, hogy mi mindent vagyunk képesek túladagolni. Az alkoholt, az édességet, a drogot,  a rosszkedvünket vagy épp a jót. Adagokban, sokszor túl nagy adagokban zúdítjuk az érzelmeinket másokra. Ha nincs kéznél senki, akkor blogot írunk.
Lehet, hogy véletlen, de tegnap 10 kattintásból 8 olyan blogra akadtam, amiben valaki épp sajnáltatja magát.
Létezik olyan, hogy a blog.hu-t kiüti ez a sok negatív szarság, mint ahogy a krek kiüti a használóját? Vagy a "fogyasztó" szépen rászokik és egyre nagyobb adagot akar? Kialakulhat a függőség? Itt most nem a netfüggőségre gondolok, hiszen az már lerágott csont. A személytelen, blogon keresztüli önsajnálatra gondolok.
Just be certain not to fall with the wrong kind of crowd.

 

ezt már régen irtam...

A bejegyzés trackback címe:

https://aran-ka.blog.hu/api/trackback/id/tr81105716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

őszecske 2009.05.07. 07:54:05

A blogon keresztüli "önsajnálatra" azt mondanám, hogy kívül állónak: az, de aki írja, a tapasztalatait, élményeit,tanulságok miatt stb. írja, azért blog. Mindent bele, persze vannak nagy baromságok, amit írnak blogozók, semmi értelme. Van aki így könnyít magán, hogy leírja, ami benne van. Ezért blogíró!
Az interneten a blogírás manapság akkor jött be ide, mikor mindenkiben van valami sérelem, bánat, stb. elérte hazánkat a sok gond, és inkább írja ki magából, mint hogy késsel hadonászva futkosson az utcán stb....nem?
Vannak jó blogok, vannak szarak. A szarak előbb utóbb abbamaradnak!
Ismerek olyan 16 éves "blog írót" aki egyfolytában szenved, öngyilkos akar lenni, utálja az életet, az iskolát, stb.stb. bicskanyitogató amit ír! Mások véleménye nem érdekli, semmi jó tanácsot, lelki támaszt nem fogad el, de csak ír, és ír...más nem is olvasom...semminek nem tud örülni...

süti beállítások módosítása